Garantia si Intretinerea produselor

Garantia Produselor

Atelier Bijoux asigura o garantie de 30 de zile pentru produsele de pe site cu conditia ca produsele sa fie utilizate si intretinute conform instructiunilor afisate in continuare.

Utilizarea si intretinerea bijuteriilor AtelierBijoux

Bijuteriile noastre sunt alegerea corecta atunci cand dorim o podoaba deosebita la un pret rezonabil care nu reprezinta un efort financiar deosebit ca si in cazul bijuteriilor din materiale pretioase.

Diferenta majora intre bijuteriile Atelier Bijoux si bijuteriile clasice este data de materialul din care sunt facute.

Avantajul folosirii altor materiale decat cele din categoria metalelor si pietrelor pretioase este atat pretul care e semnificativ mai mic cat si diversitatea materialelor care pot fi folosite ajungand la modele deosebit de frumoase care pot concura cu orice bijuterie din materiale scumpe.

Dezavantajul e creat de faptul ca materialele folosite au o rezistenta mai mica la actiunea factorilor externi, deci trebuie sa le folosim cu atentie.

In continuare veti gasi cateva sfaturi pentru protectia bijuteriilor artizanale, usor de urmat pentru a va putea bucura de ele un timp indelungat.

  • Nu expuneti bijuteriile la contactul cu apa sau aburi. Oricum nu are rost sa le purtati cand faceti dus, cand gatiti, spalati vase sau intrati in bazin.
  • Pastrati bijuteriile intr-un mediu uscat (nu le lasati in baie ...).
  • Nu folositi bijuteriile atunci cand doriti sa va faceti cu crema, deodorant, parfum, va puneti o masca sau cand sunteti la cosmetica.
  • Asteptati ca parfumul sau crema sa fie absorbita de piele inainte de a va pune bijuteriile.
  • Nu expuneti bijuteriile la chimicalele folosite in gospodarie.
  • Nu tineti toate bijuteriile amestecate in acelasi loc. Tineti fiecare piesa in cutiuta sau plasuta proprie. Evitati astfel sa se agate, sa se rupa, sa se zgarie. in plus va va fi mult mai usor sa alegeti in fiecare zi ce doriti sa purtati.
  • Curatati din cand in cand bijuteria folosind sapun, apa calduta apoi stergeti si uscati repede bijuteria. Folositi materiale moi care sa nu zgarie bijuteria.

In cazul in care au aparut probleme acoperite de garantia Atelier Bijoux clientul poate cere inlocuirea produsului, sau in cazul in care acesta nu este pe stoc isi poate alege un alt produs la acelasi pret, ori la pret mai mare platind doar diferenta.

Daca produsul acoperit de garantie nu mai e pe stoc iar clientul nu doreste inlocuirea lui cu a unui alt produs, Atelier Bijoux  va restitui clientului in intregime contravaloarea produsului, in maxim 30 de zile de la data cand Atelier Bijoux  reintra in posesia produsului acoperit de garantie.

  
  

  
  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

" SUPERB "...

Adrian

Vezi mai multe marturii